Info om Ridläger 2020 kommEr unDer våren            

 ridläger med mycket tid i sadeln

Snart är sommaren här och det är dags att få chansen att gå på våra populära ridläger och mysa med hästarna. det finns både övernattnings- och dagridläger

Övernattningsridlägret

Datum: 16-20 juni 2019
Pris: 3595 kr
Platser: 4 st (fullbokat)
 
Hos oss får alla en egen häst som man har hand om under hela lägret. Det är två varierande ridpass om dagen, ett i paddocken och ett ute i den härliga naturen. Det är ca 3-4 timmar/dag i sadeln. Om vädret tillåter så rider vi en långtur en dag till en sjö, där vi badar med hästarna.
 
All mat och logi ingår i priset. Man bor i ett eget mysigt torp, bara 30 meter från värdshuset där ledarna bor. Man äter frukost i lugn och ro i torpet, medan de andra måltiderna äter vi tillsammans i värdshuset. Givetvis fyller vi dagarna med en massa bus och bad i vår stora pool, eller varför inte ett avkopplande bad i utespat. Lägret avslutas med en liten uppvisning inför föräldrarna.
 

Dagridlägret


Datum: 24-28juni 2019
Pris: 2495 kr (Lunch och mellanmål ingår)
Platser: 4 st (fullbokat)

Hos oss får alla en egen häst som man har hand om
under hela lägret. Det är två varierande ridpass om dagen, ett i paddocken och ett ute i den härliga naturen. Det är ca 3-4 timmar/dag i sadeln. Om vädret tillåter så rider vi en långtur en dag till en sjö, där vi badar med hästarna.

Givetvis fyller vi dagarna med en massa bus och
bad i vår stora pool, eller varför inte ett avkopplande bad i utespat. Lägret avslutas med en liten uppvisning inför föräldrarna.

Bokning

För att anmäla sig så skriver man PM på facebook till Björntorpets Islandshästgård eller ringer/smsar till 0738307197. Det går även att skicka ett mail här på vår hemsida.  När ni sedan får en bokningsbekräftelse ifrån oss betalar ni en bokningsavgift på 1000kr (swish eller bankgiro) och resterande belopp betalas senast 14 dagar innan ridlägret.

Vid avbokning måste detta ske 14 dagar innan ridlägret, annars återbetalas inte bokningsavgiften.

Gnäggiga hälsningar
Björntorpets Islandshästgård

loading...