Björntorpets busfrön

Välkommen

Björntorpets busfrön är en secondhand butik som kommer sälja begagnade barnkläder, babytillbehör och leksaker på kommission. Vilket innebär att du lämnar in det du vill ha sålt till oss och vi säljer det åt dig. Snabbt, smidigt och enkelt eller hur? 

Vi kommer sälja kläder som är rena, välvårdade och håller hög kvalite.                  Mitt bland alla fina fynd kommer vi även ha en fyndhörna.

De kläder som eventuellt inte blir sålda skänker vi vidare till välgörenhet om du vill, så alla kläder kommer till användning. 

Just nu tar vi endast kontant eller swish.

Hjälp oss fylla butiken, vi satsar på att öppna så snart som möjligt så har du kläder du vill sälja så tveka inte att lämna in de till oss.

Välkomna
 
 

Hur går det till?

Du kommer till oss med de kläder och saker du vill ha sålt i påsar, just nu har vi inget max antal påsar man får ta med sig. Vi tar emot kläder från nyfödd upp till storlek 152 samt babytillbehör, skor och leksaker (ej leksaker ifrån tex hamburgarkedjorna eller mjukisdjur). Kläderna ska vara nytvättade, fint begagnat skick och ej skrynkliga. Leksakerna ska vara rengjorda, hela och de leksaker som kräver batteri ska ha fungerande batteri i sig. Kläderna ska vara inköpta under de senaste fem år. Vi tar emot kläder efter säsong, vi har två säsonger hos oss vår/sommar och höst/vinter.
 
Vi väljer vilka varor vi vill ta emot och hos oss sorterar vi barnkläderna i tre kategorier. Kategori ett, som är det största utbudet, är kläder med hög kvalité och välvårdat. Medan kategori två, som är ett mindre utbud, är kläder som är lite mer slitna men fortfarande går att använda. Dessa kläder kostar en ännu mindre summa. Kategori tre är kläder som t.ex. är för slitna för att hänga ut i butiken, dessa sorterar vi bort och du får välja ifall du vill ha tillbaka kläderna eller ifall vi ska skänka det vidare till välgörenhet. Det varor vi tar emot sätter vi priset efter varans skick, märke och popularitet. Vi låter varorna hänga i butiken under den hela nuvarande säsongen. Skulle det finnas osålda varor kvar när säsongen är slut får du välja ifall du vill hämta dem eller lämna dem till oss.

Inlämning sker under öppettiderna, men vi är också flexibla. Har du önskemål om att lämna vid annan tidpunkt, tveka inte att kontakta oss.
 

Ersättning

Första gången du lämnar in saker hos oss får du ett kundnummer, som vi sedan märker dina saker med. Vi säljer på kommission vilket betyder att du får betalt i efterhand för de varor som sålts. Du får tillbaka 50 % av det satta försäljningspriset. När alla dina varor är sålda eller när du själv vill kan du få din förtjänst utbetald. Betalningen sker till det bankkonto du angivet vid inlämning.
 
Vi har ingen möjlighet att se vilka av dina inlämnade saker som fortfarande finns till försäljning i butiken, utan vi kan bara berätta antalet.